Onze
Tarieven

Of je nu een bezig bent met je PhD, werkt bij een bedrijf of voor de overheid: elk transcript heeft een eigen doel en soms zelfs specifieke eisen. Transcript Online biedt de perfecte oplossing voor al jouw transcriptverzoeken. Je kunt in ons offerteformulier precies aangeven wat jouw doel is en welke eventuele extra eisen worden gesteld aan de uitwerking.

Staat jouw gewenste optie niet in onze lijst met mogelijkheden? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 010-26 00 039. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen doen.

Woordelijk


 • Overzichtelijk en duidelijk
 • Hoogste kwaliteit transcript in Nederland
 • Geen ehms of andere herhalingen
 • Simpelste en goedkoopste optie2,25 (per minuut)

Inloggen Offerte opvragen

Letterlijk


 • Overzichtelijk en duidelijk
 • Hoogste kwaliteit transcript in Nederland
 • Ook ehms, stopwoorden en herhalingen in het transcript
 • Beste optie voor wetenschappelijk onderzoek2,50 (per minuut)

Inloggen Offerte opvragen

Letterlijk extra

 • Overzichtelijk en duidelijk
 • Hoogste kwaliteit transcript in Nederland
 • Ehms, stopwoorden en herhalingen in het transcript van interviewer en anderen

 • Beste optie om echt emotie en intentie vast te leggen
 • Meest grondige type transcript

2,75 (per minuut)

Inloggen Offerte opvragen

Hoe berekenen we de prijs?

Aantal
sprekers.

Vaak heb je te maken met meerdere sprekers in een audiobestand. Uiteraard houden we daar rekening mee. Bij audiobestanden met één, twee of drie sprekers vermelden we automatisch de verschillende sprekers. Bij vier of meer sprekers rekenen we een toeslag van € 0.30 per audiominuut.

Let op! Bij een interview met vier of meer sprekers geven we die sprekers in het transcript geen aparte aanduiding. Ze krijgen allemaal dezelfde afkorting (bijvoorbeeld Y). Wel plaatsen we een witregel na elke spreker, zodat je in één oogopslag kunt zien wanneer een andere spreker het woord neemt.

Aantal
woorden per
minuut.

Heb je te maken met sprekers die in een hoog tempo praten? Dat vraagt meer tijd en werk van onze transcribenten. Wij gaan standaard uit van maximaal 180 woorden per minuut. Is het aantal woorden in jouw audiobestand hoger? Dan betaal je een toeslag van € 0,25 per minuut.

NB. Wij accepteren geen bestanden waarvan de audio is versneld.

Notering van
de tijd.

Klanten die na de uitwerking van het transcript bepaalde audiofragmenten nog eens opnieuw willen beluisteren, kiezen vaak voor de optie tijdsnotering. We kunnen dat doen per 1 minuut of per 5 minuten. Je ziet de tijdsnotering terug aan het einde van elke audiominuut in jouw transcript, met [1min], [2min], [3min], gevolgd door een witregel.

Tijdsnotering per minuut: + €0,20 p/m
Tijdsnotering per 5 minuten: + €0,15 p/m

Spoed, maatwerk
of >5 audio?

Als je het offerteformulier invult, krijg je de offerte per omgaande in je mailbox. Wil je meer dan 5 uur audio laten transcriberen, heb je jouw transcript(en) met spoed nodig, of heb je andere wensen die vragen om maatwerk?

Laat het ons weten! We nemen dan persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Korting bij een lange levertijd.

Voor opdrachten van 600 minuten of meer bieden we een korting van € 0,05 per audiominuut. Heb je je transcript niet onmiddellijk nodig? Bij een levertijd van 10 tot 15 werkdagen bieden we graag een korting van € 0,05 per audiominuut aan.

Al klant bij ons en meteen je bestand uploaden?


Bij Transcript Online kan je gemakkelijk jouw audiobestanden uploaden via de onderstaande ’’Inloggen" knop. Zodra je bent ingelogd, heb je toegang tot ons uploadsysteem en kan je jouw audiobestanden direct uploaden. Dit maakt het bestelproces van onze transcriptiedienst snel en eenvoudig. Ons team van professionele transcriptie-experts staat klaar om de audio te transcriberen en jou te voorzien van een nauwkeurig en direct toepasbaar transcript.


Inloggen

Vraag een offerte aan.

Heeft u een bedrijf of werkt u voor de overheid en heeft u een offerte en factuur nodig?