Bespaar tijd en moeite met
Transcript Online 

Tijd is kostbaar, vooral als het gaat om het overtypen van audio. Bij Transcript Online hebben we de oplossing voor u. Onze transcriptieservice bespaart u tijd en moeite, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Header image

Missie

Transcript Online wil de manier waarop onderzoekers en de instellingen waarvoor zij informatie verwerken en gebruiken verbeteren, door het bieden van de meest nauwkeurige en toegankelijke transcripties.

Visie

We streven ernaar om een wereld te creëren waarin iedereen gemakkelijk toegang heeft tot belangrijke informatie, ongeacht taal of locatie.

Promovendi en andere onderzoekers

Naast studenten breidde de klantenkring zich al snel uit met promovendi en andere onderzoekers. Vooral bij kwalitatief onderzoek biedt Transcript Online uitkomst. Ervaren transcribenten besparen kostbare tijd en leveren transcripten van hoge kwaliteit. We zijn trots op de bijdrage die we in de afgelopen jaren hebben mogen leveren aan honderden onderzoeken van promovendi door heel Nederland!

Daarnaast bedienen we regelmatig instituten die zich bezighouden met psychologisch onderzoek of onderzoek voor juridische doeleinden.

Begin direct met een transcriptie. 

Heeft u al een account?

Inloggen

Vraag een offerte aan.

Heeft u een bedrijf of werkt u voor de overheid en heeft u een offerte en factuur nodig? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Dit zijn onze kernwaarden

Als bedrijf hebben we onze kernwaarden gedefinieerd als de drijvende kracht achter ons succes - ze zijn als zuurstof voor onze groei en bloei.

Moeiteloos

Tijd is schaars. Waarom zou je uren handmatig audio overtypen als het ook automatisch kan? Upload je audio en ontvang razendsnel een bruikbaar Word document waar jij zelf mee aan de slag kunt.

Nauwkeurig

Voor elk uur moet je meestal 5-6 uur typewerk rekenen. En in die tijd kun je een hoop foutjes maken. Wij nemen die zorgen uit handen. We missen geen woord, zijn tot op de seconde nauwkeurig en controleren (indien gewenst) alles driedubbel.

Veilig

In audio kan een hoop vertrouwelijke informatie gedeeld worden. Daarom zorgen we er standaard voor dat alle data in een beveiligde omgeving geüpload wordt of maken op maat gemaakte geheimhoudingsverklaringen voor je op.

Bruikbaar

Wie zegt wat? Wanneer zegt diegene dat? Welke emotie zit erachter? Twijfelt iemand? Dit soort vragen houden we in onze transcripties rekening.  Oh, en daarnaast vind je ook al je transcipties in een overzichtelijk dashboard.