Word onderdeel
van de toekomst

Bij Transcript Online concentreren ons op kwaliteit in de breedste zin van het woord. We leveren bijvoorbeeld de hoogste kwaliteit aan onze klanten, maar vinden de kwaliteit van je werkplek net zo belangrijk. We houden van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, niet van orders.

Header image

Typisch Transcipt Online


Bekijk onze vacatures

Bij Transcript Online concentreren ons op kwaliteit in de breedste zin van het woord. We leveren bijvoorbeeld de hoogste kwaliteit aan onze klanten, maar vinden de kwaliteit van je werkplek net zo belangrijk. We streven constant naar optimalisatie, werken snel, slim om onze doelen te behalen en het leven onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Typisch Transcript Online: vrijdagmiddagborrels, verzorgde lunches, pingpongtafelpauzes, goede koffie en genoeg ruimte om je even af te zonderen. Bij ons doen we alles 100%; werken, genieten, eten, …


Vacatures

Pas jij bij ons?

We houden van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, niet van orders.

Lees meer
Max 27 uurMBO / HBO-niveau

Transcribent

Ben je goed in taal, accuraat en ben je op zoek naar een baan waarvoor je niet naar kantoor hoeft te komen? Transcript Online is op zoek naar flexibele transcribenten die vanuit huis kunnen werken!

Lees meer

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je benieuwd naar kansen of een stageplek? Laten we dan eens contact hebben.